top of page

Endelig en fargerik og lettlest bok om penger 😊 

Er kontoen tom før neste lønning? Aner du ikke hvor pengene blir av? Sliter du med å spare til det du drømmer om? Da er du som veldig mange andre. Men det kan du gjøre noe med!

 

Boka inneholder enkle og konkrete tips både til deg som er i en vanskelig økonomisk situasjon, og deg som vil ha mer ut av pengene dine. Boka forklarer også litt om hvordan penger, følelser og ulike livssituasjoner henger sammen. Den er full av bilder, kortfattede eksempler, historier og figurer.

 

Mange sparetips går verken ut over livskvaliteten eller på bekostning av andre verdier. Likevel er det lettere sagt enn gjort å gjøre endringer! Derfor får du også tips til gjennomføringen. 

 

Forfatterne har mange års erfaring med å hjelpe mennesker med økonomiske utfordringer og i krevende endringer. De brenner for å nå så mange som mulig, og gir derfor rabatt til skoler, bedrifter, organisasjoner og andre som kjøper mange bøker!

“Endelig en veldig lettlest og brukervennlig bok om økonomi! Det er supert at man kan navigere seg enkelt til de mest relevante kapitlene, og stoffet er lett tilgjengelig gjennom bilder og illustrasjoner. Det er veldig bra at boka viser hvordan penger, følelser og livssituasjon henger sammen for alle.

Dette er en viktig bok for alle som sliter med angst, skam og lav selvfølelse fordi de ikke mestrer egen økonomi.”

P4-programleder Michael Andreassen, tidligere alkoholiker med pengeproblemer

“Alle som vil ta tak i økonomien sin MÅ ha denne boken!” 

Hallgeir Kvadsheim, økonomisk rådgiver for Luksusfellen

“Jeg har lært så mye av denne boka! Allerede nå ser jeg at jeg har begynt å tenke annerledes - og, enda viktigere, at jeg gjør ting på en annen måte. Boka er spekket med nyttige og enkle tips. I tillegg tar forfatterne tak i alvorlige temaer som alle har godt av å lese og, - enten de selv sliter, eller kjenner noen som trenger litt hjelp til å ordne opp i økonomien sin. Jeg anbefaler boka varmt hvis du er opptatt av personlig økonomi!”

Tekstdoktor Christine Calvert

«Lommeboka» er en kompakt innføring i privatøkonomi, godt krydret med referanser til hverdagslivet og konkrete eksempler. Jeg har sett mange triste skjebner gjennom ti år med gjeldsforhandlinger i Lindorff, og skulle ønske at flere av disse menneskene hadde hatt tilgang på den kunnskapen som boken gir. Hadde dette vært en del av grunnopplæringen i skolen kunne mange hatt en bedre forutsetning for å ta gode valg her i livet, eller bedre forutsetning for å møte de utfordringene som vi alle kan møte på, for eksempel alle de arbeidsledige og permitterte som vi i NAV nå møter som følge av Koronakrisen.”

Tidligere leder for gjeldsordningsavdelingen i Lindorff og nå leder i NAV, Camilla Røneid Flesland

«Det viktigste med denne boka er at den normaliserer de vanskelige valgene vi alle står overfor når økonomien er knapp - og viser hvordan vi får makt og kontroll over egen livssituasjon med enkle grep.»

Christian Poppe, forsker ved OsloMet

bottom of page